Моб/ WhatsApp: 0086 18761513565 Бети Лв

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

сите категории

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

недефиниран

Newtech Armor долго време е посветен на обезбедување професионални решенија за заштита на полицијата, армијата и другите клиенти.

Со раководството на д-р Леи, станавме познати како водечки производител на тврди оклопни плочи отпорни на куршуми. Покрај тврдите оклопни плочи отпорни на куршуми, нашите производи вклучуваат и балистички елеци, штитници отпорни на куршуми, двојни заштитни елеци итн., кои сите се тестирани од професионална институција и сертифицирани со NIJ стандард.

До сега, Newtech Armor опслужуваше многу различни клиенти од Шведска, Германија, Блискиот Исток, Шпанија, Јужна Кореја и други земји. Имаме воспоставено и долгорочни кооперативни односи со нив.

Она на што најмногу се гордееме е со години нашите производи бранеа безброј животи и нивната семејна среќа. Ние Newtech Armor ќе продолжиме да работиме напорно за безбедноста на повеќе луѓе.

Фаторна турнеја

Основач ВОВЕД

Newtech Armor долго време е посветен на обезбедување професионални решенија за заштита на полицијата, армијата и другите клиенти.

Со раководството на д-р Леи, станавме познати како водечки производител на тврди оклопни плочи отпорни на куршуми. Покрај тврдите оклопни плочи отпорни на куршуми, нашите производи вклучуваат и балистички елеци, штитници отпорни на куршуми, двојни заштитни елеци итн., кои сите се тестирани од професионална институција и сертифицирани со NIJ стандард.

До сега, Newtech Armor опслужуваше многу различни клиенти од Шведска, Германија, Блискиот Исток, Шпанија, Јужна Кореја и други земји. Имаме воспоставено и долгорочни кооперативни односи со нив.

Она на што најмногу се гордееме е со години нашите производи бранеа безброј животи и нивната семејна среќа. Ние Newtech Armor ќе продолжиме да работиме напорно за безбедноста на повеќе луѓе.

Партнери

Партнери
Партнери
Партнери
Партнери
Партнери
Партнери
Партнери
Партнери
Партнери
Партнери
Партнери

R & D