Моб/ WhatsApp: 0086 18761513565 Бети Лв

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

сите категории

NEWTECH ПРОИЗВОДИ

1/5
За нас
За нас

ЗА NEWTECH

Newtech Armor долго време е посветен на обезбедување професионални решенија за заштита на полицијата, армијата и другите клиенти.

                       

Со раководството на д-р Леи, станавме познати како водечки производител на тврди оклопни плочи отпорни на куршуми. Покрај тврдите оклопни плочи отпорни на куршуми, нашите производи вклучуваат и балистички елеци, штитници отпорни на куршуми, двојни заштитни елеци итн., кои сите се тестирани од професионална институција и сертифицирани со NIJ стандард.

Дознај повеќе

ЗОШТО NEWTECH

Newtech Armor долго време е посветен на обезбедување професионални решенија за заштита на полицијата, армијата и другите клиенти. Со раководството на д-р Леи, станавме познати како водечки производител на тврди оклопни плочи отпорни на куршуми.

NEWTECH NEWS

Зошто истекува рокот на панцирот?
20Февруари
Зошто истекува рокот на панцирот?

Како што се влошуваат и ескалираат политичките терористички инциденти, заштитната опрема постепено се појави во јавноста. Соочени со толку многу избори, луѓето секогаш земаат предвид многу фактори, од кои еден е истекот на прот...

Дознај повеќе
Кога станува збор за опрема отпорна на куршуми
20Февруари
Кога станува збор за опрема отпорна на куршуми

Кога станува збор за опрема отпорна на куршуми, повеќето луѓе ќе помислат на панцири, тврди оклопни плочи и балистички штитови итн., кои се гломазни и непријатни за носење и ретко се носат освен ако не е потребно. Всушност, покрај панцирните елеци, тешко ...

Дознај повеќе
Која е разликата помеѓу мекиот оклоп и тврдиот оклоп?
20Февруари
Која е разликата помеѓу мекиот оклоп и тврдиот оклоп?

Како што знаеме, панцирните елеци можат да се поделат на различни нивоа врз основа на заштитната способност, додека исто така можат да се поделат на мек и тврд тип, врз основа на материјали. Како што веќе ги воведовме нивоата на заштита и стандардите на телото а...

Дознај повеќе
Која големина на панцир е соодветна за мене?
20Февруари
Која големина на панцир е соодветна за мене?

Заштитната способност, материјалот, истекувањето и цената итн., се секогаш примарните размислувања за клиентите при купувањето заштитна опрема. Сепак, малкумина знаат дека големината на панцирот е исто така важен фактор како горенаведеното. Заштитна...

Дознај повеќе
Која е разликата помеѓу ICW тврд оклоп и STA тврд оклоп?
20Февруари
Која е разликата помеѓу ICW тврд оклоп и STA тврд оклоп?

Многу луѓе можеби слушнале за ICW плоча со тврд оклоп и STA тврда оклопна плоча од рекламите на многу заштитни производи. Но, малкумина од нив знаат што е тврда оклопна плоча ICW или STA. Значи, дозволете ми да дадам појаснување за овие два вида чинии.
...

Дознај повеќе
Која е разликата помеѓу закривена челична плоча и рамна челична плоча?
20Февруари
Која е разликата помеѓу закривена челична плоча и рамна челична плоча?

Со брзиот напредок на непробојната индустрија, развиени се различни уреди отпорни на куршуми. Значи, кога станува збор за изборот на која чинија е најдобра за себе, секогаш има многу опции. За повеќето луѓе, нивото на одбрана, материјалот и цената се ал...

Дознај повеќе
Не можете да најдете идеална тврда оклопна плоча отпорна на куршуми за вашето безбедно?
Кликнете за да контактирате со нас